Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες προσφορές στο PlayStation Store

*
Η Sony αποφάσισε να κάνει κάποιες γενναιόδωρες προσφορές στο PlayStation Store και να μην αφήσει κανέναν παραπονούμενο. Έτσι λοιπόν, θα βρείτε games με τιμή κάτω από 20 ευρώ όπως FIFA 17, Fallout 4, Just Cause 3 και άλλα έως τις 9 Ιουνίου. Επίσης, υπάρχουν και τα digital discounts όπως Euro Fishing, Outlast, Super Meat Boy και πολλά ακόμα έως τις 7 Ιουνίου, καθώς και επιπλέον προσφορές για PS3 και PS Vita όπως Rayman Legends, Sniper Elite 3, Uncharted 3: Drake’s Deception και άλλα μέχρι τις 9 Ιουνίου. Τέλος, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε και το Deal of the Week που για αυτήν την εβδομάδα είναι το Borderlands The Handsome Collection. Σίγουρα, όποια κονσόλα και να έχετε στην κατοχή σας, όλο και κάτι θα βρείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*