Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέοι τριγμοί στην Ubisoft: κι άλλες αποχωρήσεις στελεχών λόγω κακοποίησης στον εργασιακό χώρο

*
Η κατάσταση στην Ubisoft με τις καταγγελίες για κακοποιήσεις εργαζομένων από υψηλόβαθμα στελέχη συνεχίζονται και έτσι άλλα 3 διοικητικά στελέχη της αποτελούν παρελθόν. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας, από την γαλλική εταιρεία αποχωρούν ο Chief Creative Officer Serge Hascoet, ο Managing Director των καναδικών studios Yannis Mallat και η Global Head του τμήματος HR Cecile Cornet. O Yves Guillemot δείχνει ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την κατάσταση και δήλωσε πως θα αναλάβει ο ίδιος (μέχρι νεοτέρας) τη θέση του Hascoet μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβατική αυτή φάση και όλα γίνουν όπως ο ίδιος επιθυμεί. Να σημειωθεί πως ο Serge Hasscoet ήταν υπεύθυνος για όλα τα games της Ubisoft και ήταν αυτός που έδινε το πράσινο φως για οποιαδήποτε κυκλοφορία. Μάλιστα, εσωτερικά θεωρούταν ότι είχε κάτι σαν ασυλία, αφού ήταν αρκετά κοντά στον CEO της εταιρείας. Η Ubisoft πάντως αναγκάστηκε να κάνει την παρακάτω ανάρτηση λίγο πριν αρχίσει το Ubisoft Forward.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*