Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος τίτλος Avatar από την Ubisoft

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε τη συνεργασία της με Lightstorm Entertainment και Fox Interactive για τη δημιουργία ενός νέου τίτλου που θα βασίζεται στον κόσμο του Avatar. Την ανάπτυξη του παιχνιδιού θα αναλάβει η Massive Entertainment, υπεύθυνη για τη δημιουργία του The Division. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας και το ποιες θα είναι οι κονσόλες που θα διατεθεί ο τίτλος, το σίγουρο είναι όμως ότι θα το δούμε σε PC.



Mετά την ανακοίνωση της δημιουργίας 4 ταινιών για το Avatar, Massive και Lightstorm αναζητούν νέους τρόπους για να επεκτείνουν το σύμπαν της ταινίας και σίγουρα ο χώρος των video games αποτελεί ένα ιδανικό μέσο. Στη συνέχεια ακολουθεί το video της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*