Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο εντυπωσιακό gameplay trailer για το Dune: Spice Wars

Το Dune: Spice Wars ανακοινώθηκε στα The Game Awards 2021και τώρα, η ομάδα ανάπτυξης Shiro Games παρουσιάζει περισσότερα για το υβρίδικο 4Χ και real-time strategy μέσω ενός gameplay trailer. Το Dune: Spice Wars αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 σε early access, από την Funcom.

Στο νέο gameplay trailer, προβάλλεται μια μάχη στο Arrakis. Οπτικά, δείχνει σαν sandbox RTS, με το sandbox element να είναι τα 4X – exploring, expanding, exploiting, exterminating. Σε αντίθεση με τα περισσότερα RTS, το Dune: Spice Wars τοποθετεί τους παίκτες σε έναν τεράστιο χάρτη, αντί σε μικρότερα σημεία ενός κόσμου.


Μάλιστα, φαίνεται πως οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν διαφορετικά μονοπάτια, τεχνάσματα, πολιτικές επιρροές, οικονομική υπεροχή ή ανοιχτό πόλεμο. Φυσικά, υπάρχουν και τα γνωστά worms του Dune για να προσέξετε!

Το Dune: Spice Wars θα κυκλοφορήσει με 4 factions, συμπεριλαμβανομένων και των οίκων Harkonnen και Atreides. Ένα πέμπτο faction θα προστεθεί κατά τη διάρκεια του early access, και περισσότερα “αργότερα” όπως είπε η Shiro Games σε ένα FAQ της. Η Funcom δουλεύει και σε ένα open-world survival game βασισμένο στο σύμπαν του Dune.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*