Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο επίσημο παιχνίδι Tetris για φορητές συσκευές

*
Το διάσημο παιχνίδι της EA και της Popcap ονόματι Tetris Blitz θα πάψει τις λειτουργίες του τον Απρίλιο. Οι λάτρεις του παιχνιδιού δεν χρειάζεται ωστόσο να ανησυχούν καθώς σήμερα κυκλοφόρησε για iOS και για Android το Tetris. Το gameplay είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που αγαπήσαμε.

Φτιαχμένο από την N3twork σαν μέρος της συμφωνίας που εκλείσε με την εταιρεία του Tetris, το παιχνίδι κυκλοφορεί με την απλή έκδοση single-player. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά θέματα να επιλέξετε, συμπεριλαμβανομένου και του νοσταλγικού Game Boy. Το παιχνίδι έχει επίσης την δυνατότητα αφαίρεσης διαφημίσεων που κοστίζει €4.99.


Αν και το παιχνίδι έχει μια απλή και βασική μορφή, η N3twork έχει πλάνα για επιπλέον λειτουργίες που θα βελτιώσουν το gameplay στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*