Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο λογισμικό cheat έρχεται και σε κονσόλες, με τη χρήση machine learning (video)

*
Ένα νέο λογισμικό cheat έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και στο console gaming, με τη χρήση machine learning. To anti-cheat group ACPD έδειξε πως το λογισμικό θα «τρέχει», αξιοποιώντας το PC passthrough μέσω network streaming ή μέσω μιας capture card και ξεπερνώντας τις όποιες δικλείδες ασφαλείας προσφέρουν οι κονσόλες. Μέσω τεχνητής νοημοσύνης, το λογισμό καταγράφει τις κινήσεις και τη χρήση των όπλων και μπορεί να ενεργοποιήσει βοήθειες, όπως αυτόματη στόχευση ή και κάποια cheats στα του auto shoot. Το APCD εξηγεί πως το λογισμικό θα μπορεί να σας στέλνει κάποιο μήνυμα μέσω ανάδρασης όταν δει κάποιο στόχο στην οθόνη ή και να ρίχνει εύστοχες βολές όσο εσείς στρέφετε την κάνη του όπλου σας απλά προς το σημείο του αντιπάλου. Σημειώνει δε, πως μπορεί να εντοπιστεί η χρήση του από Sony και Microsoft, ωστόσο αρκετά πιο δύσκολα από τα όσα ισχύουν για το σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*