
Υπενθυμίζεται πως το Assassin's Creed Unity αναμένεται αποκλειστικά για PC, PS4 και Xbox One, ενώ μία σημαντική προσθήκη είναι το online co-op τεσσάρων παικτών.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ
ΔΙΑΝΟΜΗ
PEGI
Σύμφωνα με τον creative director του Assassin's Creed Unity Alex Amancio, η επερχόμενη παραγωγή σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τη σειρά και διηγείται μία ολοκαίνουργια ιστορία.
Ανυπομονω να κυκλοφορησει,περιμενω την gamescom μηπως και μας δειξουν τιποτα παραπανω,το setting στην Γαλλια παντως μου αρεσε πολυ οταν το πρωτοακουσα και νομιζω πως θα ειναι καλο.Εχω μεγαλη απορια να δω τι θα κανουν με το παρον,στο Black Flag δουλευες και καλα στην Abstergo,να δουμε εδω τι θα κανουν
πιστευω οτι θα ειναι το καλυτερο assasing...αλλα περιμενουμε για να δουμε...
το πόσο έχω βαρεθεί την σειρά δέν μπορείτε να φανταστείτε....το black flag το είχα πάρει μόνο και μόνο για τις ναυμαχίες και τις εξερευνήσεις και όχι για την σειρά...για να ξαναγοράσω assassins creed πρέπει να δώ κάτι εντελώς καινούργιο και να με πέσουν τα σαγόνια και όχι απλά μιά ωραία ιστορία...φτάνει πια!!! εκτός και άν πέσει στα 20 ευρό φυσικά...70ρια μόνο διαμάντια και τίποτα άλλο κρίση έχουμε.
Χαχαχαχα....παιχνιδάρες δεν λέω αλλά για τα επόμενα 100 χρόνια και κάθε 5 χρόνια θα μας λένε ότι σηματοδοτείται μια καινούρια αρχή. :D
Αντε με το καλό να έρθει να το γνωρίσουμε και αυτό!!!Ανυπομονώ...Είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν κάποιο της σειράς ήταν καλο η οχι...Έχουμε ήδη παίξει καλά όπως την τριλογία του Ezio...Assassin' s να βγάζουν να έχουμε να παίζουμε...!!!
Φαινεται δυνατο με πολυ καλη ιστορια και φοβερο gameplay..Καλα απο θεμα γραφικων δεν συζηταω
Μα καθε AC εκτος απο το BrotherHood και το Revelations (ezio saga) ΗΤΑΝ νέο ηταν ξεκίνημα για τη σειρά και διηγούταν μία ολοκαίνουργια ιστορία....!!!!!
Εγω λογο Ubisoft εχω και παλι της αμφιβολιες μου για
1) UPLAY
2) πως θα δειχνει οταν βγει στα pc .. (λιγο rant tora) δεν με ενδιαφερει πως θα δειχνει στις κονσολες..ενα pc εχει υπερβολικα πιο πολυ δυνναμη σε ΟΛΑ και αυτη η διαφορα ΠΡΕΠΕΙ να φενετε στα PC και στον οπτικο και στον ακουστικο τομεα και στον χειρισμο ..αλλιος μετα δεν θα φτενε οι pc gamers αν τοιχον το παιχνιδι πατωσει διοτι θα ειναι αλλο ενα αποτυχημενο port...oι pc gamers εχουν την ικανοτητα να σου συμπεριφερονται οπως τους συμπεριφερεσε κυρα ubisoft...να θυμασε αυτην την λεπτομερια
3) πως θα ειναι το συστημα μαχεις, διοτι αν το συστημα μαχης δεν εχει αλλαξει δραστικα για να γινει πιο δισκολο τοτε το co-op θα ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ επιδει ο ηρωας ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ειναι ικανος σκοτωσει ολο τον γαλικο στρατο .αρα πιος ο λογος να κανεις co-op ???
Και για αλλη μια φορα θα εχει ενα πολυ δυνατο in-animus gameplay και ενα πολυ βαρετο out- animus story, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζουν να βγαζουν καινουργια games απο το 3 και μετα, οταν ο πρωταγονιστης της σειρας ο Desmond ειναι νεκρος, η ιστορια στο παρον πια εχει πατωσει και η αρχικη βαση του παιχνιδιου εχει χαθει....
Για να δούμε τη νέα αρχή θα κάνουν. Η νέα σελίδα τι θα σηματοδοτήσει; Κάτι προς τα εμπρός ή προς τα πίσω; Θα δούμε...