Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο τροπικό νησί και heist στο GTA Online update του Δεκεμβρίου (trailer)

Με ένα update που θεωρείτε το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής, η Rockstar φέρνει στο GTA Online το Cayo Perico Heist. Το Cayo Perico είναι ένα τροπικό νησί στο οποίο διαμένει ο νούμερο ένα διακινητής ναρκωτικών, όπου οι παίκτες θα πρέπει να εισβάλουν στην κατοικία του. Με αυτό το update, η Rockstar θα αφήσει τους παίκτες για πρώτη φορά να παίξουν το Heist μόνοι τους. Βέβαια, θα μπορείτε να καλέσετε άλλους τρείς φίλους σας.

Πέρα από το Heist, θα έρθουν νέα οχήματα και όπλα και στο νησί θα προστεθούν activities, όπως parties και ένας νέος ραδιοφωνικός σταθμός με πάνω από 100 τραγούδια. Τέλος, η Rockstar κάνει tease ένα υποβρύχιο HQ. To Cayo Perico Heist update θα έρθει στα Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 15 Δεκεμβρίου 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*