Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο 4λεπτο gameplay trailer για το Quantum Error

*
Η TeamKill Media δημοσίευσε ένα νέο 4λεπτο gameplay trailer για το Quantum Error. Μια extended έκδοση του video θα δημοσιευτεί εντός της ημέρας και το παιχνίδι μάς στέλνει σε μια ειδική μονάδα ερευνών. Εκεί, γίνεται επίθεση οντότητα που βάζει φωτιά στις εγκαταστάσεις και βγαίνουν οδηγίες για lockdown. Η ομάδα αντιμετώπισης πυρκαγιών του San Francisco καλείται να λάβει δράση και ο επικεφαλής αποφασίζει να στείλει τον Captain Jacob Thomas (ήρωας του τίτλου) να δώσει λύσεις. Στόχος του παίκτη είναι να σώσει όσες περισσότερες ανθρώπινες ζωές γίνεται, ωστόσο κάποια στιγμή φαίνεται πως δεν είναι όλα όπως δείχνουν. Το Quantum Error έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για PS4, PS5 και Xbox Series X/S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*