Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer για το Dreams

*
Το PS Underground δημοσιοποίησε ένα gameplay trailer για το ακριβοθώρητο και συνάμα εντυπωσιακό Dreams. Το βίντεο είναι αρκετά χορταστικό και περιλαμβάνει σχολιασμό από τον Creative Director του παιχνιδιού, ο οποίος αναλύει τα δρώμενα επί της οθόνης. Όπως συμβαίνει και στο Little Big Planet, τον πνευματικό του προκάτοχο, έτσι και στο Dreams οι παίκτες συνεχίζουν να έχουν την δυνατότητα κατασκευής και δημοσίευσης των δικών τους προσωπικών περιπετειών. Η επίλυση διάφορων puzzles μαζί με την δημιουργία νέων χαρακτήρων και αντικειμένων είναι τα βασικότερα εφόδια για την πρόοδο στους διαθέσιμους κόσμους. Το πρώτο mode που τέθηκε υπό ανάλυση είναι το Dream Surfing, στο οποίο οι παίκτες θα επισκέπτονται μία περιοχή όπου θα παίζουν ή/και θα παρακολουθούν τον περίγυρο τους.

Το Untitled Dreamer είναι το social hub του τίτλου όπως επίσης και το καλύτερο μέρος για να κάνεις γνωριμίες και να διαβάσεις τα σχόλια της κοινότητας σε οποιαδήποτε δημιουργία. Εκεί που εστιάζει περισσότερο το video είναι το Dream Shaping, όπου οι παίκτες μαθαίνουν πώς να δημιουργήσουν τους δικούς τους κόσμους αλλά και πώς να επεξεργαστούν τις δημιουργίες άλλων. Εκτός από όλες τις αυτονόητες επιλογές για την κατασκευή ενός κόσμου από το μηδέν, υπάρχει και η δυνατότητα καταγραφής animations για τα κινούμενα μέρη, παραδείγματος χάρη μία περιστρεφόμενη πλατφόρμα. Η λειτουργία που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η σύνθεση μουσικής μέσω του αντίστοιχου editor. Εκεί όσοι νιώθουν ότι έχουν έμπνευση, μπορούν με απλό τρόπο να φτιάξουν αλληλουχίες από νότες και συγχορδίες, εμφυσώντας εν τέλει πνοή στο μουσικό τους δημιούργημα.


Το Dreams αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4, χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια επιβεβαιωμένη ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Media Molecule

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*