Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer για το Voidtrain

Μια καινούργια ματιά στο Voidtrain μας προσέφεραν οι HypeTrain Digital και Nearga μέσα από το νέο gameplay trailer που δημοσίευσαν. Το first-person action και survival game αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2020 για PC μέσα από το Steam.

Στο Voidtrail γινόμαστε μέλος του πληρώματος ενός τρένου που ταξιδεύει σε διαφορετικές διαστάσεις. Θα μπορέσουμε να φτιάξουμε το δικό μας τρένο και να εξερευνήσουμε ένα μυστηριώδη κόσμο γεμάτο από παράξενα πλάσματα, Ναζί και διάφορους άλλους κινδύνους τόσο σε single player όσο και σε multiplayer mode. Στην αρχή ξεκινάμε με μια μικρή καρότσα, όμως στην πορεία θα μπορέσουμε να συλλέξουμε διάφορα εργαλεία με τα οποία θα αναβαθμίζουμε συνεχώς το μεταφορικό μας μέσο. Όσο πιο πολύ αναβαθμίζουμε το τρένο μας, τόσο πιο γρήγορο θα γίνεται.


Στην περιπέτειά μας θα περάσουμε από τα Floating Islands, όπου θα αντιμετωπίσουμε πολλούς διαφορετικούς εχθρούς με το οπλοστάσιο που θα έχουμε στη διάθεσή μας και θα μπούμε σε σκέψεις καθώς περνάμε από τα Puzzle Islands όπου οι διάφοροι γρίφοι θα μας επιβραβεύουν με διάφορα χρήσιμα έπαθλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*