Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο gameplay trailer του Godfall δείχνει δράση από το PS5, ενώ ανακοινώθηκαν και οι 3 εκδόσεις του

*
Gearbox Software και Counterplay Games αποκάλυψαν περισσότερο gameplay του Godfall και μάλιστα από την έκδοση του PS5. Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο του PAX Digital x EGX Digital Showcase και έφερε στη δημοσιότητα μερικές ακόμη στιγμές από το game που έρχεται στην κονσόλα της Sony και τα PCs. Το υλικό είναι σε ανάλυση 4Κ και παρουσιάσει το σκηνικό third person combat, αλλά και ένα μέρος των εχθρών και του κόσμου. Μπορείτε να δείτε το σχετικό video στη συνέχεια του άρθρου.



Ακόμη, αποκαλύφθηκαν οι εκδόσεις του παιχνιδιού. Η Godfall Standard edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, η Godfall Deluxe Edition το game και το πρώτο expansion του, ενώ η Godfall Ascended Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, το πρώτο expansion και τα Godfall Ascended “digital cosmetic contents”. Για όσους κάνουν προ-παραγγελία στο PC μέσω του Epic Games Store θα υπάρχει και το Godfall Starter Pack που περιλαμβάνει διάφορα αντικείμενα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*