Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Disciples: Liberation

Η Kalypso Media και η Frima Studio έδωσαν στην δημοσιότητα το "Companions" trailer για το Disciples: Liberation, που παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του τίτλου.

Πρόκειται για ένα dark fantasy strategy RPG όπου θα μπορείτε να επιλέξετε μέσα από 4 διαφορετικά classes και να εξερευνήσετε τον σκοτεινό κόσμο του, πολεμώντας αποτρόπαια τέρατα σε μάχες τύπου turn based. Το main campaign θα έχει διάρκεια 80 ωρών, θα χωρίζεται σε 3 acts και θα προσφέρει περισσότερα από 270 quests, με πέντε διαφορετικά τέλη, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνετε.

Ο νέος τίτλος της Firma Studio θα σας ταξιδέψει σε πολλές περιοχές, ανάμεσα τους πανέμορφα δάση και παγωμένα βουνά. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού θα μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τα 4 factions του παιχνιδιού και να φτιάξετε μια βάση βρίσκοντας πρώτες ύλες, ώστε να μπορέσετε αργότερα να δημιουργήσετε τον δικό σας στρατό πολεμώντας τα θανατηφόρα πλάσματα που θα συναντήσετε.


Το Disciples Liberation θα λανσαριστεί στις 21 Οκτωβρίου 2021 για Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store, Kalypso Store).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*