Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight

H Atlus κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Etrian Odyssey 2 Untold: The Fafnir Knight μέσω του οποίου παρουσιάζεται το Classic Mode του παιχνιδιού. Σε αντίθεση με το Story Mode, όπου οι παίκτες ακολουθούν μια συγκεκριμένη πλοκή, επικεντρωμένη γύρω από μία ομάδα πέντε χαρακτήρων, το Classic Mode δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στη δημιουργία και το customization χαρακτήρων μέσω της χρήσης των Grimoire Stones. Εκεί είναι δυνατό να δοθούν στους ήρωες χαρακτηριστικά από άλλα classes. Το Etrian Odyssey 2 Untold έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo 3DS στη Β. Αμερική εντός του προσεχούς καλοκαιριού και στην Ευρώπη στις αρχές του 2016. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*