Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το The Caligula Effect 2

Ο publisher FuRyu και η developer Historia, έδωσαν στην δημοσιότητα το δεύτερο trailer για το The Caligula Effect 2. Στο παιχνίδι οι παίκτες έχουν ως στόχο να ξεφύγουν από τον κόσμο Redo, έναν κόσμο που δημιούργησε η virtualdoll Regret, με σκοπό να σώσει τους ορισμένους ανθρώπους από το παρελθόν τους. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως υπολόγισε η Regret, και κάποιοι μαθητές ανακτούν τις μνήμες τους από τον πραγματικό κόσμο. Έτσι ιδρύουν το Go-Home Club, με σκοπό να καταφέρουν να γυρίσουν πίσω στην πραγματική τους ζωή.

Το The Caligula Effect 2 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και Nintendo Switch στις 24 Ιουνίου στην Ιαπωνία και τον φθινόπωρο σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer των 9 λεπτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*