Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Wonder Boy: Asha in Monster World

Οι ININ Games και Studio Artdink δημοσίευσαν το νέο trailer του Wonder Boy: Asha in Monster World. Στο καινούργιο βίντεο βλέπουμε την Asha και το νέο της sidekick, τον Pepelogoo. Μαζί θα βάλουν τα δυνατά τους για να ξεπεράσουν εμπόδια και να λύσουν γρύφους, θα ανακαλύψουν κρυφά περάσματα και θα συνεργαστούν για να υπερπηδήσουν τεράστια κενά. Σκοπός της Asha είναι να απελευθερώσει τα 4 πνεύματα που είναι αιχμάλωτα κακών δυνάμεων, των οποίων την ταυτότητα θα ξετυλίξει κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της.

Το Wonder Boy: Asha in Monster World θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC μέσω Steam στις 22 Απριλίου για την αγορά της Ιαπωνίας και στο δεύτερο τετράμηνο του 2021 για τον υπόλοιπο κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*