Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Wreckfest στο PS5

Το νέο trailer του Wreckfest για το PlayStation 5 δείχνει τον τίτλο στα καλύτερά του. Το racing game της Budbear Entertainment κυκλοφορεί από την THQ Nordic για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ την 1η Ιουνίου θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation 5 και αργότερα για τα Xbox Series X, Xbox Series S.

Στην έκδοση του παιχνιδιού για το PlayStation 5 η σκόνη και η λάσπη φαίνονται πιο ρεαλιστικά πάνω στα αμάξια, οι σκιές και ο φωτισμός του παιχνιδιού έχουν βελτιωθεί, τα textures του είναι υψηλότερης ανάλυσης και τρέχει με 60FPS με ανάλυση 4K. Οι παίκτες θα εντοπίσουν ολοκαίνουργια οπτικά εφέ και πολύ μειωμένους χρόνους φόρτωσης.

Το Wreckfest για το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή και φυσική μορφή, ενώ όσοι έχουν ήδη αγοράσει το παιχνίδι για το PlayStation 4 θα μπορέσουν να κάνουν αναβάθμιση στη νέα έκδοση με €9,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*