Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Resident Evil 4 VR

Capcom και Oculus δημοσίευσαν ένα video με εκτεταμένα πλάνα από το Resident Evil 4 VR. Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από την Armature και θα γίνει διαθέσιμο αποκλειστικά για Oculus Quest 2 στις 21 Οκτωβρίο 2021. Θα υποστηρίζει τόσο full-motion movement όσο και teleportation travel.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις θα είναι ο τρόπος διαχείρισης των αντικειμένων. Οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν απεύθείας οτιδήποτε από το εικονικό τους σώμα, είτε πρόκειται για το πιστόλι που βρίσκεται στη ζώνη τους, είτε για health item από τον αριστερό τους ώμο. Ακόμα γρίφοι και άλλα αντικείμενα, όπως η γραφομηχανή για τα saves, έχουν επανασχεδιαστεί για να είναι πλήρως διαδραστικά.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*