Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer με τον Joker για το Persona 5 Scramble

Η Atlus δημοσίευσε το πρώτο από μια σειρά trailers για το Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. Κάθε ένα από αυτά θα παρουσιάσει έναν από τους κύριους χαρακτήρες του παιχνιδιού, στην προκειμένη τον Joker. Το trailer περιέχει spoilers για το Persona 5, μιας και αποτελεί sequel του, αν όμως το έχετε ολοκληρώσει δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.

Στο βίντεο βλέπουμε τον Joker να ξυπνά στο Velvet Room και τη Lavenza να δείχνει αβέβαιη για το αν θα έπρεπε να χαίρεται για το reunion τους. Στα επόμενα trailers θα μας αποκαλυφθεί και ο νέος χαρακτήρας Sophia. Το Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers θα κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίου του 2020 για PlayStation 4 και Nintendo Switch στην Ιαπωνία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*