Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο update για το Star Citizen (trailer)

*
Το καινούργιο update του Star Citizen έφτασε, φέρνοντας το space sim στην έκδοση alpha 3.6 και άρα ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωσή του. Η κυριότερη διόρθωσή του κάνει τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα και εξισορροπεί τα πράγματα μεταξύ των παικτών που δείχνουν να έχουν μεγάλη διαφορά εμπειρίας από άλλους που δοκιμάζουν το παιχνίδι για πρώτη φορά.

Έτσι, όσο αυξάνεται το ποινικό μητρώο ενός πιλότου, τόσο πιο δυνατά θα είναι τα εμπόδια των AI law enforcement και bounty hunters, ενώ θα είναι και πιθανότερο να τους κυνηγήσουν. Νέες δικαιοδοσίες ανά περιοχή φέρουν δικά τους patrolling security forces, καθώς και ξεχωριστές λίστες με ελεγχόμενα substances. Τα security forces θα επιτίθενται αμέσως μόλις δουν κλεμμένο διαστημόπλοιο και θα μπορούν να σταματούν και να ελέγχουν οποιοδήποτε άλλο περάσει από μπροστά τους.


Όσοι αρνηθούν θα αποκτήσουν crime stat και θα υποστούν επίθεση, ενώ όσοι φέρουν μαζί τους παράνομα αγαθά θα πάρουν πρόστιμο και αυτά θα τους αφαιρεθούν. Με το νεότερο αυτό update το Star Citizen δείχνει να πλησιάζει με αργά βήματα στο στόχο του, ενώ μέσω της εκστρατείας croudfunding έχει φτάσει σε έσοδα τα $230 εκατομμύρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*