Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Ξαναμπήκαν στο Microsoft Store τίτλοι του Xbox 360 που είχαν αφαιρεθεί

Φαίνεται πως αρκετά games του Xbox 360 που είχαν αφαιρεθεί από το Microsoft Store μπήκαν ξανά, όπως τουλάχιστον φαίνεται με μια πρώτη αναζήτηση. Στα games αυτά περιλαμβάνονται επιτυχίες όπως τα Silent Hill Downpour, Dirt 3, Battlefield 2: Modern Combat, Burnout Paradise, Fuel, GRID 2, Midnight Club: Los Angeles, Tom Clancy’s HAWX και άλλα. Κάποια από αυτά μάλιστα, μετά από μερικές ώρες αφαιρέθηκαν ξανά, κάτι που δείχνει σαφώς ότι η Microsoft είναι στα τελικά στάδια προσθήκης τους και στη λίστα των backward compatible games και ίσως και στη λίστα των προσφερόμενων παραγωγών για το Game Pass. Υπομονή και σύντομα θα μάθουμε περισσότερα (ελπίζουμε).

 
Διαβάστε πρώτοι όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook και στο Twitter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
    • RiderSoMysterious
    • Τσέκαρα το Silent Hill και το Deadly Premonition όταν βγήκε η είδηση και μπορούσες να τα αγοράσεις και μέσα από την εφαρμογή. Ή τουλάχιστον εμφάνιζε τιμή.

      Τώρα αφαίρεσαν το Silent Hill αλλά στο Deadly Premonition εμφανίζει ακόμα τιμή, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα BC games.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!