Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Remasters & Retro Sale στο PS Store

*
Μετά το January Sale, μια νέα προωθητική ενέργεια τρέχει στο PlayStation Store, που φέρνει εκπτώσεις σε remakes, remasteres και παιχνίδια retro για το PlayStation 4. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο του Remasters & Retro Sale, έως τις 11 Φεβρουαρίου 2021, έχετε την ευκαιρία να αποκτήστε, σε μειωμένες τιμές, δεκάδες τίτλους, όπως τα God of War III Remastered, Crash Team Racing Nitro-Fueled, Streets of Rage 4, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Metro Redux, WipEout Omega Collection, MediEvil, Spyro: Reignited Trilogy, Castlevania Anniversary Collection, Destroy All Humans 2, Devil May Cry HD Collection, Okami HD, Arcade Archives Renegade, τη συλλογή των Resident Evil 4, Resident Evil 5, Resident Evil 6, το Valkyria Chronicles 4, το Valkyria Chronicles Remastered και πολλά άλλα.

Για τον πλήρη κατάλογο δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*