Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινά η εξαργύρωση gold points στο Nintendo eShop

*
Πριν λίγες εβδομάδες, η Nintendo ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του My Nintendo θα μπορούν να αγοράζουν παιχνίδια για το Wii U, το 3DS, και Switch από τα αντίστοιχα eShop, χρησιμοποιώντας τα gold points τους. Η ώρα λοιπόν έφτασε και κάθε 100 gold points θα αντιστοιχούν σε $1. Κάνοντας αγορές μέσω του eShop, οι παίκτες θα λαβαίνουν ως ανταμοιβή το 5% της τιμής, υπό μορφή gold points. Οπότε για έναν τίτλο που κοστίζει $59,99, η "επιστροφή" θα είναι 300 gold points, δηλαδή $3. Οι πόντοι μπορούν να χρησμιμοποιηθούν στην οθόνη του eShop που αφορά το check out και θα πρέπει να σημειωθεί πως για retail τίτλους, η ανταμοιβή θα είναι το 1% της αξίας της ψηφιακής έκδοσης. Για DLC παιχνιδιών του Switch θα δίνονται gold points, κάτι που δεν θα συμβαίνει για το 3DS και το Wii U. Τέλος, η εξαργύρωση των gold points θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσα σε διάστημα ενός έτους και κάτι, αλλίως το οποιοδήποτε δικαίωμα των παικτών θα χάνεται. Προς διευκρίνηση των προηγουμένων, αν μια αγορά έχει πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου 2018, ο χρήστης θα μπορεί να εξαργυρώσει τους αντίστοιχους πόντους εως τις 31 Μαρτίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*