Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεχάστε τη Virtual Console στο Nintendo Switch

*
Μετά από την ανακοίνωση λεπτομερειών για τις online υπηρεσίες του Nintendo Switch, ένα από τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους κατόχους τη υβριδικής κονσόλας, είναι αν η Virtual Console επιστρέψει ή όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Kotaku, κατόπιν επικοινωνίας με στέλεχος της ιαπωνικής εταιρείας, για την ώρα δεν υπάρχουν πλάνα για την διάθεση κλασσικών παιχνιδιών στο Switch μέσω της Virtual Console, όπως συνέβαινε σε προηγούμενες κονσόλες της Nintendo. Σύμφωνα με το ίδιο άτομο, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη διάθεση κλασσικών παιχνιδιών της Nintendo και άλλων publishers στο Switch, όπως το Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online, το Nintendo eShop ή retail συλλογές. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*