Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεχωριστά εμφανίζονται οι εκδόσεις ενός τίτλου για PS4 και PS5 με το πρώτο system software update για beta testers του PlayStation 5

*
Το πρώτο system software update για beta testers του PlayStation 5 είναι γεγονός. Μέσω αυτού προστίθενται μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες, οπως η δυνατότητα δοκιμής μια έκδοσης του 3D Audio για οποιοδήποτε ηχείο τηλεόρασης. Σύμφωνα με τη Sony, οι παίκτες μπορούν να μετρήσουν την ακουστική του δωματίου τους χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο του DualSense και να καθορίσουν τις ρυθμίσεις που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο τους. Ακόμα, οι beta testers θα μπορούν να βλέπουν τις εκδόσεις ενός παιχνιδιού για PS4 και PS5 ξεχωριστά στο Home screen και το Game Library, με τον τίτλο του παιχνιδιού να φέρει τη σήμανση για την αντίστοιχη πλατφόρμα.

Το Control Center μπορεί να αποκτήσει ακόμα περισσότερο προσωπική διάσταση, αλλάζοντας τη θέση ή κρύβοντας τα control settings. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προεπισκόπηση και αποστολή μηνυμάτων σε φίλους ή ομάδες. Επίσης, το Trophy Tracker θα προσφέρει πρόσβαση σε πέντε awards ταυτόχρονα.


Χρησιμοποιώντας το Game Base θα είναι δυνατή η προεπισκόπηση των φίλων που είναι online, busy ή offline και η διαχείριση πολλαπλών friend requests ταυτόχρονα.

Τέλος θα γίνει διαθέσιμο το PlayStation Now resolution selector με επιλογές για 720p και 1080p.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*