Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι δημιουργοί της σειράς Remothered ανακοίνωσαν το Batora: Lost Haven (trailer)

Η ομάδα ανάπτυξης της σειράς παιχνιδιών Remothered, ανακοίνωσε το νέο της παιχνίδι, Batora: Lost Haven. Πρόκειται για ένα RPG, όπου θα βασίζεται στην ιστορία του, και θα συνδυάζει στοιχεία από hack-and-slash και twin-stick shooters.

Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Avril, αναλαμβάνει τον δύσκολο έργο της σωτηρίας του πλανήτη, ο οποίος καταστράφηκε από ένα μυστήριο γεγονός. Η Avril, θα μάθει μέσα από το ταξίδι της, ότι η γραμμή ανάμεσα στο καλό και στο κακό είναι πολύ λεπτή, και οι επιλογές της θα καθορίσουν το μέλλον του σύμπαντος. Οι developers υπόσχονται ένα πολυεπίπεδο σύστημα μάχης, όπου οι παίκτες θα πρέπει να αλλάζουν γρήγορα μεταξύ των δύο modes του παιχνιδιού, του physical και του mental.


To Batora: Lost Haven θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S Nintendo Switch, και PC μέσω Steam, χωρίς ωστόσο να έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*