Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι συζητήσεις Microsoft και Activision Blizzard ξεκίνησαν λίγο μετά το σκάνδαλο με τον Bobby Kotick

*
Νεότερες πληροφορίες για την εξαγορά-μαμούθ της Activision Blizzard από την Microsoft είδαν το φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Όπως φαίνεται από τις σχετικές αναφορές που ζήτησαν οι ρυθμιστικές αρχές, η αμερικανική εταιρεία του Redmond προσέγγισε την Activision λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο που προέκυψε από την συμπεριφορά του CEO της, Bobby Kotick, το οποίο -μαζί με όλα όσα είχαν προηγηθεί τους τελευταίους μήνες- είχαν ρίξει τη μετοχή της κατά 11%. Τα έγγραφα σημειώνουν πως Kotick και Spencer συζήτησαν για πρώτη φορά για το θέμα στις 19 Νοεμβρίου. Όπως αναφέρει η Wall Street Journal, ο Kotick είχε «θάψει» το ένοχο παρελθόν του από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, ενώ εκείνη την περίοδο και ο Spencer είχε ενημερώσει εσωτερικά πως θα εξεταστεί ενδελεχώς η από εκεί και πέρα συνεργασία με την εταιρεία. Οι δύο μεριές μίλησαν και ο Kotick ενημερώθηκε από τον Spencer για ένα τηλεφώνημα που ήθελε να γίνει και με τον CEO της Microsoft, Satya Nadella. Στις 20 Νοεμβρίου έγινε το τηλεφώνημα και μετά από κάποιες συζητήσεις αποφασίστηκε η εξαγορά, η οποία και ανακοινώθηκε στις 18 Ιανουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*