Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι χρήστες του Oculus Quest 2 μπορούν να δοκιμάσουν το ασύρματο PC VR gaming

*
Το Oculus Quest 2 VR headset της Facebook γίνεται ακόμα πιο λειτουργικό, χάρη σε ένα νέο software update που ξεκλειδώνει τη δυνατότητα για streaming PC VR games σε αυτό, μέσω WiFi. Μετά το update to v28, το Air Link δίνει στους χρήστες πλήρη ελευθερία κινήσεων και για πρώτη φορά, έστω και σε πειραματική φάση δεν δεσμεύονται από το μήκος ενός καλωδίου USB-C. Σύμφωνα με την Oculus, η ιδανική απόσταση είναι 6 μέτρα από το router.

Άλλη μία αλλαγή αφορά το ρυθμό ανανέωσης που είναι εξ' αρχή καθορισμένος στα 90 Hz για συγκεκριμένα παιχνίδια, όμως τώρα ανεβαίνει στα 120 Hz για native apps. Τέλος βελτιώνεται το Infinite Office. Οι χρήστες μπορούν να αποτυπώσουν και να αποθηκεύσουν ένα εικονικό γραφείο με βάση ένα πραγματικό έπιπλο και να το συνδυάσουν με ένα Logitech K830 keyboard για να εμφανίζεται 3D-rendered σε VR την ώρα που πληκτρολογείτε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*