Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η δοκιμαστική περίοδος για το xCloud σε iOs

Η Microsoft προχωράει και επίσημα στην κυκλοφορία του xCloud σε συσκευές Android στις 15 Σεπτεμβρίου, τερματίζοντας οριστικά την δοκιμαστική φάση της υπηρεσίας σε συσκευές iOs, παρά τα τεχνικά θέματα που προέκυψαν κατά την περίοδο της. Η δοκιμαστική φάση ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο η εταιρεία προχώρησε σε αφαίρεση της εφαρμογής από το store.

Σύμφωνα με το Vege οι λόγοι που οδήγησαν την Microsoft στην απόφαση αυτή είναι οι αυστηρές πολίτικες της Apple που περιορίζουν τις δυνατότητες της υπηρεσίας σχετικά με τα remote desktop clients, αλλά και στο γεγονός πως η Apple ζητάει το 30% από τα συνολικά κέρδη της εφαρμογής.

Η έκδοση του xCloud για συσκευές Android θα γίνει διαθέσιμη σε 22 χώρες, χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί για Ελλάδα. Σχετικά με τους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate, οι συνδρομητές θα έχουνε πρόσβαση στην υπηρεσία εντελώς δωρεάν.
 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!