Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Οπτική πρώτου προσώπου σε ορισμένα τμήματα του Death Stranding

Λέγοντας "first person view, όχι first person shooter", ο Kojima φαίνεται πως αναφέρεται σε συγκεκριμένες στιγμές του gameplay trailer του Death Stranding που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Gamescom. Σε αυτό ο παίκτης οδηγεί τον Sam που υποδύεται ο Norman Reedus να πέσει από έναν λόφο.

Ως επακόλουθο της πρόσκρουσης στο έδαφος, το μωρό επιπλέει στο κάνιστρο που είναι δεμενο στο στήθος του πρωταγωνιστή και η κάμερα αλλάζει σε πρώτου προσώπου, ώστε οι παίκτες να μπορούν να καθοδηγήσουν τον Sam στην προσπάθειά του να καθησυχάσει το μωρό. Σε ότι άλλο είδαμε στο demo, η οπτική είναι τρίτου προσώπου.

Ο Kojima ναι μεν επιβεβαιώνει την ύπαρξη οπτικής πρώτου προσώπου στο Death Stranding, όμως αυτό θα συμβαίνει σε ειδικές περιπτώσεις, όπως όταν οι παίκτες πρέπει να δουν καλύτερα ένα αντικείμενο που βρίσκεται σε απόσταση. Από την άλλη, τι εννοεί ο Kojima λέγοντας "Action Game, Strand Game (Social Strand System)", είναι πέρα από αυτά που μπορούμε να ερμηνεύσουμε.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στις 8 Νοεμβρίου 2019.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Kojima Productions

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!