Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
** ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Οργανισμός ψυχικής υγείας μελετά προβλήματα στους εργαζομένους της βιομηχανίας του gaming (video)

*
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ψυχικής υγείας Take This δημοσίευσε μια μελέτη σχετικά με προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι στη βιομηχανία των video games.

Αναφέρει μάλιστα πως θα συνεχίσει να ερευνά αυτά τα προβλήματα με τη βοήθεια των ίδιων των developers για το υπόλοιπο του έτους και ζητά τη συνεισφορά τους με τη χρήση του hashtag #gameindustrystory στις σχετικές τους δημοσιεύσεις στα social media. Τα προβλήματα που αναφέρονται, μεταξύ άλλων, αφορούν στην αντίληψη του κόσμου για το έργο των εργαζομένων, το αν αυτοί (οι εργαζόμενοι) αισθάνονται μέλος μιας “ομάδας” και το άγχος στον εργασιακό χώρο.

Μερικές προτάσεις του οργανισμού προς τους εργαζομένους είναι η αλλαγή πολιτικής της εταιρείας τους, leadership training γύρω από τα προβλήματα της ψυχικής υγείας και καλύτερη δομή που να προωθεί το συναίσθημα της ομαδικότητας σε μια επιχείρηση.

 
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • GamingFun
  • Πραγματικά, τα videogames είναι διασκεδαστικά για εμάς τους καταναλωτές αλλά ως εργασιακό περιβάλλον αλλάζει το πράγμα.
   Πιθανόν να έχει τα προβλήματα όπου έχει κάθε εργασιακός χώρος, αλλά μπορεί να είναι και οι συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες.

  • Efkar
  • και γενικά οι gamers είναι πολύ αυστηροί κριτές οπότε σίγουρα χρειάζεται πρόνοια σε αυτό το κομμάτι

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!