Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο θρυλικός Rockford επιστρέφει με το Boulder Dash Deluxe (trailer)

Η BBG Entertainment θα κυκλοφορήσει το Boulder Dash Deluxe για Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam, Microsoft Store) και Mac (App Store) στις 9 Σεπτεμβρίου 2021, με τιμή €14,99. Το παιχνίδι είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο.

Ο θρυλικός Rockford, πρωταγωνιστής των παιχνιδιών Boulder Dash επιστρέφει, σε μια συλλογή με τους καλύτερους τίτλους και επίπεδα της σειράς, ανανεωμένα και εκμοντερνισμένα για PC και κονσόλες. Οι παίκτες θα κληθούν να εξερευνήσουν σκοτεινές σπηλιές και ταυτόχρονα θα πρέπει να έχουν το νου τους μην του έρθει κάποιος βράχος στο κεφάλι. Υπάρχει απεριόριστος αριθμός πολύτιμων λίθων που μπορούν να συλλέξουν και πλείαδα εχθρών για να αντιμετωπίσουν.


Τέλος, ο δημιουργός της σειράς, Peter Liepa έχει προσθέσει το "Liepa World" ένα σετ 20 επιπέδων που θα δοκιμάσουν κυριολεκτικά το μυαλό των παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*