Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο πανέμορφος κόσμος του VED έρχεται σε κονσόλες και PC το 2022 (trailer)

Η 1C Entertainment ανακοίνωσε την ανάπτυξη του VED, ενός νέου story-driven RPG από την Karaclan που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC το 2022.

Το VED είναι ένα ιδιαίτερο RPG που συνδυάζει μάχες turn-based και στοιχεία roquelite μέσα από έναν κόσμο που κάθε λεπτομέρεια του είναι ζωγραφισμένη στο χέρι. Στο VED οι παίκτες θα ακολουθήσουν τον Kir έναν νεαρό που θα αναζητήσει μια νέα ζωή στην πόλη της Micropole. Όλα θα αλλάξουν ωστόσο, όταν ο Kir θα ανακαλύψει μια εναλλακτική πραγματικότητα του κόσμου του, που κάθε πιθανή απειλή ζει εκεί. Σκοπός του να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τους δυο κόσμους και να σφραγίσει για πάντα την μοίρα τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*