Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο συγγραφέας του Mistborn υποστηρίζει ότι ο ίδιος έπρεπε να έχει γράψει το σενάριο του Elden Ring, όχι ο George R.R. Martin

*
Ο συγγραφέας βιβλών φαντασίας, Brandon Sanderson δήλωσε ότι αυτός θα έπρεπε να έχει προτιμηθεί για τη συγγραφή του σεναρίου του Elden Ring και όχι ο δημιουργός του Game of Thrones, George R.R. Martin. Ο Sanderson που είναι ευρύτερα γνωστός για τις βραβευμένες νουβέλες Mistborn, προέβη στην παραπάνω δήλωση κατά τη διάρκεια του Intentionally Blank podcast, που παρουσιάζει μαζί με τον Dan Wells.

Όταν το κοινό ρώτησε τον Sanderson σχετικά με τη διαδικασία να επιτρέψει την εμφάνιση ενός από τους χαρακτήρες του σε άλλη πνευματική ιδιοκτησία, ξεκίνησε να εξηγεί το πως ο χαρακτήρας Kelsier από το Mistborn βρέθηκε στο Fortnite, όμως η κουβέντα προχώρησε στο Elden Ring.


"Τα περισσότερα από αυτά τα αιτήματα πηγαίνουν στον ατζέντη, όμως μερικές φορές τα λαμβάνω απευθείας και επιτρέψτε μου να γίνω λίγο καυστικός. Η From Software αποφασίζει να δημιουργήσει ένα fantasy game και να συνεργαστεί με έναν fantasy novelist, σωστά; Και επιλέγουν κάποιον που περνάει τον χρόνο του γράφοντας blogs για το NFL, αντί για αυτόν που έχει ασχοληθεί με τα παιχνίδια τους από την εποχή του King’s Field και τα έχει τοποθετήσει στο προσωπικό του top 10 όλων των εποχών. Ποια είναι η γνώμη σας; Αν δεν το γνωρίζετε, πήγαν στον George και έφτιαξαν παιχνίδι με τον George και εγώ σκέφτομαι, ο George δεν παίζει video games. Ο George δεν έχει ιδέα", είπε ο Sanderson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*