Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Connor McDavid στο εξώφυλλο του NHL 18

*
To NHL 18 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου του 2017 για PS4 και Xbox One και η EA θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα δείγματα gameplay από το νέο της τίτλο. Η τιμή του παιχνιδιού έχει οριστεί στα 59,99 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξετε, καθώς υπάρχουν 3 διαφορετικές. Εκτός από την απλή έκδοση θα υπάρχει και η “Young Stars Deluxe Edition” που προσφέρει 3 ημέρες νωρίτερα πρόσβαση στον τίτλο, καθώς και το πακέτο Connor McDavid (ο οποίος κοσμεί και το εξώφυλλο του τίτλου) με αρκετό περιεχόμενο για το Hockey Ultimate Team (HUT).



Βέβαια, εάν δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε 119,99 ευρώ για την Deluxe Edition, υπάρχει και η “Young Stars Edition” στα 99,99 ευρώ, με λιγότερα όμως έξτρα αντικείμενα σε σχέση με την Deluxe. Τέλος, από τις 7 Σεπτεμβρίου οι ενεργοί συνδρομητές της υπηρεσίας EA Access θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν το παιχνίδι για 10 ώρες πριν προβούν σε αγορά. Στη συνέχεια ακολουθεί το νέο gameplay trailer του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*