Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο David Cage εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το Xbox Series S

*
Ο David Cage, CEO της Quantic Dream, μίλησε σε νέα του συνέντευξη στο Wccftech για τη δυσαρέσκειά του για το Xbox Series S, τη lower-spec κονσόλα νέας γενιάς της Microsoft. Ο Cage εξήγησε ότι οι περισσότερες ομάδες ανάπτυξης προτιμούν τις κονσόλες από τα PC επειδή με τις κονσόλες έχουν να κάνουν με ένα και μοναδικό hardware, ενώ στην περίπτωση των PC πρέπει να έχουν κατά νου διάφορες παραμέτρους όπως κάρτες γραφικών, drivers, χειριστήρια και άλλα πράγματα που κάνουν την κατάσταση περίπλοκη.

Ο Cage πιστεύει πως στην περίπτωση που ένας κατασκευαστής προσφέρει δύο διαφορετικές κονσόλες με ξεχωριστά specs σε κάθε μια από αυτές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι developers να προτιμήσουν να εστιάσουν σε αυτή με τα πιο αδύναμα χαρακτηριστικά, κάτι το οποίο δεν του αρέσει. Συνεχίζοντας σχολίασε πως η ομάδα της Quantic Dream αναπτύσσει τη δική της τεχνολογία και τα δικά της engines, έτσι ώστε να μπορεί να προχωρά στη βελτιστοποίηση των παιχνιδιών της ξεχωριστά για κάθε σύστημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*