Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Gabe Newell σε κεντρικό ρόλο στο Crawl

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Crawl είναι ένα asymmetrical dungeon crawler game όπου πέντε παίκτες αναλαμβάνουν κατά σειρά το ρόλο του ήρωα και οι υπόλοιποι το ρόλο τεράτων προσπαθώντας να τον εξολοθρεύσουν. Σύμφωνα τώρα με όσα ανακοίνωσε η Powerhoof (developer του τίτλου), μία από τις επόμενες προσθήκες στο παιχνίδι θα είναι ο Gabe Newell, ως secret boss monster. Το πότε ακριβώς, ημερολογιακά, θα εμφανιστεί στο παιχνίδι ο Newell δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, όμως σύμφωνα με την Powerhoof αυτό σίγουρα θα γίνει με το επόμενο update του τίτλου. Δεν είναι η πρώτη φορά που το studio προβαίνει σε μια τόσο αστεία κίνηση σχετικά με το Crawl και προφανώς αυτό γίνεται με σκοπό να διατηρείται ψηλά το χιούμορ και το ενδιαφέρον των παικτών. Για την ώρα το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μέσω του Steam Early Access έναντι €9.99 και το βέβαιο είναι πως όταν κυκλοφορήσει ως ολοκληρωμένος τίτλος, οι περισσότεροι θα αποκτήσουν νέο στομάχι από τα γέλια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*