Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hironobu Sakaguchi ανακοίνωσε τα Terra Battle 2 και Terra Wars

*
Ο επικεφαλής της Mistwalker Corporation και "πατέρας" της σειράς Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi, ανακοίνωσε τα 2 νέα παιχνίδια της εταιρείας του τα οποία ανήκουν στη νέα σειρά “Terra World”. Το Terra Battle 2 είναι το sequel του Terra Battle που είχε κυκλοφορήσει για smartphones και όπως ο προκάτοχός του, έτσι και αυτό, αναμένεται να κυκλοφορήσει για συσκευές iOS, Android και PC εντός του 2017. Τη μουσική του τίτλου έχει αναλάβει ο Nobuo Uematsu (στο παρελθόν είχε υπογράψει μερικά από τα πλέον θρυλικά μουσικά κομμάτια της σειράς Final Fantasy), ενώ ο Kimihiko Fujisaka (Drakendgard, The Last Story) έχει αναλάβει τον σχεδιασμό των χαρακτήρων.



Στην αντίπερα όχθη, το Terra Wars είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, για το οποίο ελάχιστες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, εκτός του ότι θα διαθέτει γραφικά claymation-style, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί και οι πλατφόρμες οι οποίες θα το "φιλοξενήσουν". Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Terra Battle 2 μέσω του παρακάτω trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*