Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Takaya Imamura των F-Zero και Star Fox φεύγει από την Nintendo

*
Ο Takaya Imamura ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Nintendo μετά από 32 χρόνια παρουσίας! Ο ίδιος έκανε την ανακοίνωση μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook σημειώνοντας πως «σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά. Τράβηξα αυτή τη selfie με ένα κτίριο με άδεια γραφεία. Είναι στενάχωρο να σκέφτομαι πως δεν θα ξανάρθω εδώ». Απαντώντας σε σχόλιο, σημείωσε πως θα εργάζεται περισσότερο ως freelancer στο μέλλον. Ο Imamura έχει εργαστεί σε πάρα πολλά projects της Nintendo αφού ήταν graphic designer στα original F-Zero και Star Fox games, art director στο Star Fox 64, chief designer στο F-Zero X, art director στο The Legend of Zelda: Majora’s Mask, παραγωγός στο Star Fox: Assault και Star Fox: Command, director στα Steel Diver και Tank Tropers και supervisor σε αρκετά άλλα F-Zero και Star Fox games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*