Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 2.3 εκ. θεατές είδαν τους τελικούς του Fortnite

*
Η δυναμική που έχει το Fortnite αποδεικνύεται πλέον και από τα τεράστια ποσά που δίνονται στα μεγάλα τουρνουά, αλλά και στο γεγονός ότι οι τελικοί προσέλκυσαν 2.3 εκ. θεατές μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη και οι Fortnite World Cup Solo Finals ήταν το κορυφαίο competitive gaming event όλων των εποχών (εκτός Κίνας), όπως ανακοίνωσε η Epic Games. Το…σχεδόν αστείο είναι πως στον αριθμό αυτό δεν περιλαμβάνονται όσοι δεν είδαν τους αγώνες μέσω Twitch και YouTube, δηλαδή όσοι τους παρακολούθησαν μέσω του παιχνιδιού ή των social media accounts και streaming services.

Υπενθυμίζεται πως ο 16χρονος Kyle “Bugha” Giersdorf αναδείχτηκε πρωταθλητής και κέρδισε το έπαθλο των 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Μια μέρα μετά τους τελικούς, ο Giersdorf πέρασε από το studio της εκπομπής The Tonight Show Starring Jimmy Fallon και μίλησε με τον παρουσιαστή για το event, την ενασχόλησή του με το Fortnite και τα eSports γενικότερα.


Δείτε τη συνέντευξη μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*