Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πίσω στην Criterion η ανάπτυξη των Need for Speed

*
Στην Βρετανία μεταφέρεται η ανάπτυξη των Need for Speed, καθώς η πρώην εταιρία ανάπτυξης Ghost Games μετονομάζετε σε EA Gothenburg μετατρέποντας την σε ένα τεχνικό κόμβο βοηθώντας έτσι τα υπόλοιπα στούντιο της ΕΑ.

Ο κολοσσός του gaming επιδιώκει να μεταφέρει όλο το προσωπικό από την Ghost Games στην Criterion, ενώ με μία δήλωση στο GamesIndustry.biz φέρνει τριάντα θέσεις σε ρίσκο. Συγκεκριμένα είπε:


“Εκτός των μηχανικών και εκείνων που επιδιώκουμε να μεταφέρουμε σε άλλες θέσεις, θα υπάρξουν τριάντα επιπλέον άτομα στο Γκέτεμποργκ και ελπίζουμε να τοποθετήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς σε άλλους ρόλους στην εταιρεία.”

Η Ghost Games ήταν ο ‘εγκέφαλος’ του Need for Speed για τους τελευταίους τέσσερις τίτλους ,  Need for Speed: Rivals, το Reboot του 2015, Need for Speed: Payback και Need for Speed: Heat. Ωστόσο, η Criterion είναι γνωστή από την σειρά Burnout, Need for Speed: Hot Pursuit (2010) και Need for Speed: Most Wanted.

Κλείνοντας η ΕΑ φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένη με αυτό το πλάνο δηλώνοντας:

"Με μία ισχυρή ιστορία και πάθος για τα αγωνιστικά παιχνίδια και με το όραμα αυτό που μπορούμε να δημιουργήσουμε, η ομάδα Criterion πρόκειται να έχει την ευθύνη του Need for Speed για την επόμενη γενιά."

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*