Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πανικός στο νέο trailer του R-Type Final 2

Η Granzella δημοσίευσε ένα νέο trailer για το R-Type Final 2, όπου παρουσιάζεται το customization του του αστρόπλοιου, οι αναβαθμίσεις των όπλων και οι δυνάμεις του εχθρού.

Το R-Type Final 2 θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου 2021 στην Ιαπωνία, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Granzella μέσω του περιοδικού Famitsu. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch σε ψηφιακή και φυσική μορφή. Όμως, η κυκλοφορία για Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S θα γίνει μόνο με ψηφιακό τρόπο.


Όσο για τη δυτική αγορά, έχει ήδη ανακοινωθεί πως η NIS America αναλαμβάνει τη διάθεση του τίτλου της ψηφιακής και της φυσικής μορφής. Μάλιστα το λανσάρισμά του στις δυτικές χώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*