Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft o Bill Gates

*
Ο Bill Gates, συνιδρυτής και πρώην CEO της Microsoft, παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Ο Gates διατέλεσε CEO της Microsoft μέχρι το 2008, οπότε και άφησε τη θέση του για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο Bill and Melinda Gates Foundation.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που συνοδεύει την παραίτηση του Gates, επιθυμία του είναι να βάλει σε προτεραιότητα τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες. Πάντως ο Gates δεν θα σταματήσει να περιφέρεται στους διαδρόμους και τα γραφεία της εταιρείας του Redmond, μιας και θα συνεχίσει να έχει ρόλο τεχνικού σύμβούλου, δίπλα στον CEO Satya Nadella, μια θέση που κατέχει από το 2014, όταν εγκατέλειψε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Microsoft.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*