Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρακάμπτει το Steam Early Access το Scarlet Hood and the Wicked Wood (trailer)

Ο publisher Headup Games και η developer Devespresso Games (γνωστή από τη σειρά The Coma), ανακοίνωσαν ότι το fantasy puzzle adventure game Scarlet Hood and the Wicked Wood δεν θα κυκλοφορήσει τελικά μέσω Steam Early Access στις 10 Φεβρουαρίου 2021, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Αντιθέτως, η εταιρία ανάπτυξης θα προχωρήσει απευθείας στο λανσάρισμα της πλήρους έκδοσης, στις 8 Απριλίου. Επιπλέον, από 3 έως 9 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Steam Game Festivel, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να ασχοληθούν με το demo του παιχνιδιού.

Πρωταγωνίστρια είναι η Scarlet, μια ανερχόμενη ντίβα που ξυπνάει στο βασίλειο του Glome, έχοντας παρασυρθεί εκεί από έναν σφοδρό τυφώνα. Ανακαλύπτει έναν κόσμο που από μαγεία, ομορφιά και δημιουργίες ενός πολιτισμού που πλέον δεν υπάρχει. Το ταξίδι της ξεκινάει όταν φοράει τον μανδύα της Red Witch και οδηγεί μια ομάδα από Munchkins διαμέσου του Wicked Wood. Σε έναν κόσμο γεμάτο γρίφους και θαύματα, έρχεται αντιμέτωπη με μάγισσες, έναν τενεκεδένιο ιππότη, τέρατα που μιλάνε και πολλά άλλα τρομακτικά πλάσματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*