Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Παρουσιάστηκαν οι Gigantamax εκδοχές των Charizard, Eevee, Meowth και Pikachu (trailer)

Μέσω ενός νέου video για τα Pokémon Sword και Pokémon Shield παρουσιάζονται οι Gigantamax εκδοχές των Charizard, Eevee, Meowth και Pikachu. Από τα παραπάνω, το Meowth θα δοθεί σε όσους αγοράσουν και ασχοληθούν με το παιχνίδι έως τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Το video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια ξεκινάει με το Gigantamax Pikachu. Διαθέτει G-Max Volt Crash που για το χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε save file από το Pokémon: Let’s Go, Pikachu! Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με το G-Max Cuddle του Gigantamax Eevee, που απαιτεί save file του Pokémon: Let’s Go, Eevee! Επιπλέον, το Gigantamax Charizard έχει το G-Max Wildfire. Αν το χρησιμοποιήσετε σε Pokémon που δεν είναι τύπου Fire, τότε προκαλείτε σε αυτά ζημιά για τέσσερεις συνεχόμενους γύρους. Gigantamax Butterfree διαθέτει το G-Max Befuddle, που προκαλεί παράλυση, δηλητηρίαση ή υπνηλία.

Τέλος το Meowth έχει το G-Max Gold Rush που δημιουργεί σύγχιση στους αντιπάλους και προσφέρει στους παίκτες in-game money. Τα Pokémon Sword και Pokémon Shield θα κυκλοφορήσουν στις 15 Νοεμβρίου 2019, αποκλειστικά για Nintendo Switch.

 
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!