Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιορισμένη η παρουσία της Square Enix την PAX East λόγω κορονοϊού

*
Η έξαρση του κορονοϊού αναγκάζει τη Square Enix να περιορίσει την παρουσία της στην PAX East της Βοστώνης. Αυτό σημαίνει πως το ιαπωνικό team της εταιρείας δεν θα παραβρεθεί στο event, οπότε ακυρώνεται το panel session, τα developer signings, τα developer photo opps αλλά και μια συγκέντρωση για τους fans.

Παρόλα αυτά θα υπέρχει ένα περίπτερο για το Final Fantasy 14 και εμπειρίες όπως το Ruby Weapon Challenge. Επίσης τα πλάνα της Square Enix για τον Final Fantasy 7 Remake και το Outriders δεν επηρεάζοντα. Για την ώρα τουλάχιστο.


Η έξαρση του κορονοϊού έχει επηρεάσει τη βιομηχανία του gaming σε πολλαπλά επίπεδα. Ήδη η Sony αποσύρθηκε από την PAX East και το GDC, η έκδοση του The Outer Worlds για Nintendo Switch θα καθυστερήσει, ενώ το Taipei Game Show αναβλήθηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*