Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Πιθανή κυκλοφορία εντός του 2017 για το Assassin’s Creed: Empire

Πιθανή κυκλοφορία εντός του 2017 για το Assassin’s Creed: Empire
Η απόχη της Ubisoft από την σειρά Assassin’s Creed και τις ετήσιες κυκλοφορίες φαίνεται πως αύξησε το ενδιαφέρον και την αναμονή του κοινού που διψάει για νέες πληροφορίες σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς. Με τις φήμες-διαρροές να διαδέχονται η μια την άλλη, ίσως να μάθουμε περισσότερα για το Assassin’s Creed: Empire, όπως είναι η κωδική ονομασία του τίτλου, πριν την E3 του 2017. Όπως φαίνεται και από το παρακάτω screenshot, το κατάστημα World of Games δημοσίευσε μια σελίδα με το σχετικό προϊόν, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2017 για PlayStation 4, Xbox και PC.Βέβαια, η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να είναι κερδοσκοπική, με το κατάστημα να προσπαθεί να επωφεληθεί από την αναμονή του κοινού για τον νέο τίτλο και να μην γνωρίζει τίποτα σχετικά με αυτό, αλλά πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη μας, πως αρκετά καταστήματα του λιανεμπορίου έχουν πρόσβαση σε σχετικές πληροφορίες προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για την κυκλοφορία του εκάστοτε παιχνιδιού. Πάντως, το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι, ότι το Empires ή όπως αλλιώς θα είναι η τελική ονομασία του τίτλου, θα λαμβάνει χώρα στην αρχαία Αίγυπτο. 
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Ubisoft Montreal

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Ubisoft

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  CD Media

 • PEGI

  18+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • GamingFun
  • Για να δούμε τι θα μας δείξει η Ubisoft με τον καινούριο τίτλο Assassin's Creed, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.
   Θέλω να πιστεύω πως ήδη ασχολούνται με το τίτλο, απλά περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να μας αποκαλύψουν σχετικές πληροφορίες.

Δωρεάν στο Humble Bundle το Satellite Reign

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!

Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity