Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τις εκδόσεις του Ori and the Will of the Wisps

*
Το Ori and the Will of the Wisps θα κυκλοφορήσει για το Xbox One και PC στις 11 Μαρτίου. Sequel για το Ori and the Blind Forest του 2015, το παιχνίδι συνεχίζει τις περιπέτειες του επιδέξιου πρωταγωνιστή καθώς τρέχει, πηδάει και πετάει σε έναν επικίνδυνο αλλά πολύχρωμο κόσμο.

Αν θέλετε να το Ori and the Will of the Wisps, θα πρέπει να ξέρετε ποιές είναι οι επιλογές σας και τι σας προσφέρει η κάθε μια έκδοση.


Ori and the Will of the Wisps Collector's Edition:
Art Book
Piano Collections Music CD
MP3 Download του Original Soundtrack
Θήκη steelbook
Premium Packaging

H έκδοση αυτή κοστίζει €49.99.



Ori and the Will of the Wisps Standard Edition:
Η απλή έκδοση του παιχνιδιού δεν προσφέρει τίποτα έξτρα. Αν αγοράσετε την digital edition από το Microsoft Store, θα έχετε cross-play μεταξύ Xbox One και Windows 10. Η έκδοση αυτή έρχεται στα €29.99.

Τέλος, αν γίνετε συνδρομητές στο Xbox Game Pass ή στο Xbox Game Pass Ultimate, θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι την ημέρα της κυκλοφορίας του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*