Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για 7 επερχόμενα indie games για PlayStation 5 και PlayStation 4 (trailers)

*
Το PlayStation Blog μοιράστηκε πληροφορίες για 7 επερχόμενα indie games μαζί με ημερομηνίες κυκλοφορίας και trailers. Μεταξύ των παιχνιδιών βρίσκεται το Animal Well, στο οποίο παίζουμε εξερευνώντας έναν λαβύρινθο και στην πορεία ανακαλύπτουμε τα μυστικά του. Το pixel art game πρόκειται να κυκλοφορήσει στο PlayStation 5, αλλά για την ώρα δεν ξέρουμε το πότε.



Ένα νέο gameplay trailer κυκλοφόρησε για το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2021. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.



Το first-person shooter Post Void ανακοινώθηκε για κυκλοφορία σε PlayStation 5 και PlayStation 4 την άνοιξη του έτους που διανύουμε. Οι παίκτες θα πρέπει να κινούνται και να σκοτώνουν εχθρούς ασταμάτητα αν θέλουν να διατηρήσουν την ενέργεια και τα πυρομαχικά του χαρακτήρα τους.



Ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε και για το Salt and Sacrifice. Ο τίτλος απευθύνεται στους παίκτες που αρέσκονται στις γρήγορες μάχες με τη χρήση μαγείας, αλλά και σε όσους θέλουν να παίξουν σε PvP καθώς εξερευνούν τα Runic Arts του. Θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου για PlayStation 5 και PlayStation 4.



Το Samurai Gunn 2 θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation 5 μέσα στο 2022. Ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος για PC και καλεί τους παίκτες να απωθούν σφαίρες και να αντιμετωπίζουν εχθρούς σε local και online mode.



Το Hello Neighbor 2 ανακοινώθηκε για PlayStation 5 και PlayStation 4 ενώ αναμένεται να διατεθεί και για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC μέσα στο 2022. Το sequel θα περιέχει νέους μηχανισμούς gameplay και περισσότερες περιοχές που θα διευρύνουν τον κόσμο του franchise.



Νέες εικόνες του Moss: Book 2 που θα κυκλοφορήσει για το PlayStation VR την άνοιξη. Όλες τους θα θυμίσουν σίγουρα κάτι γνώριμο στους λάτρεις του πρώτο παιχνιδιού, ενώ προσφέρουν και μια οπτική σε ότι καινούργιο έπεται με το λανσάρισμά του.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*