Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει η κυκλοφορία του Super Chariot στο Nintendo Switch

*
To Super Chariot της Microids δεν είναι νέο entry στη βιομηχανία του gaming. Το αντίθετο μάλιστα. Πρωτοκυκλοφόρησε το 2014 για Wii U και άλλες πλατφόρμες και τώρα ηρθε η ώρα της άφιξής του στο Nintendo Switch. To Super Chariot είναι ένα 2D platformer με co-op και single player modes. Μπορείτε να επιλέξετε το ρόλο της πριγκίπισσας ή του αρραβωνιαστικού της και αποστολή σας είναι να μεταφέρετε το σώμα του νεκρού βασιλιά στο κατάλληλο μέρος για να γίνει η ταφή. Για να φτάσετε εκεί, πρέπει να οδηγήσετε ένα άρμα που κουβαλάει το νεκρό, διαφορετικά, το φάντασμά του θα σας ζητήσει τα ρέστα. Υπάρχουν 25 διαφορετικά επίπεδα προς εξερεύνηση, αρκετοί θησαυροί και κρυφά περάσματα που θα πρέπει να ανακαλύψετε. Η συγκεκριμένη έκδοση του Super Chariot επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν την εμπειρία του co-op gameplay μέσω local multiplayer mode, TV mode ή tabletop mode. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από 10 Μαΐου, σε φυσική και ψηφιακή μορφή. Επιπλέον, στα ράφια των καταστημάτων θα τοποθετηθεί και η Premium physical edition, που εκτός από το παιχνίδι θα περιέχει το Royal Gadget Pack, με 5 νέα gadgets, ένα νέο παίκτη και το original ψηφιακό soundtrack. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε το launch trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*